Miami

Een lekker zonnig vakantiesnoepje, het hele jaar door

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Miami het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hieronder wanneer een vlucht naar Miami het voordeligst is en boek je tickets!

Luchthavens

  • Miami International Airport

Al onze prijzen zijn retourvluchten incl. taksen en kosten

Miami

Miami is de ultieme mix van cool en 80’s kitsch onder een stralende zon. Helemaal in het zuidelijke puntje van Florida staat Miami garant voor een visueel spektakel in en om het befaamde Miami Beach. De zomerse sfeer het hele jaar door zorgt voor een relaxte feeststemming die naadloos van de stranden overloopt in één van de vele opvallende art deco clubs. Voor een vakantiebestemming als Miami pak je best niet te veel in. Een zwembroek of bikini volstaat meestal wel. En dat een vlucht vanuit Brussels Airport niet overdreven lang of duur is, maakt van Miami een lekker zonnig vakantiesnoepje. Heb je al zomerse kriebels? Boek dan snel je online vliegtickets!

Luchthaveninfo

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief