Suceava

Het beste van de Roemeense landschappen, cultuur en historische ruïnes op één plaats.

Wil je een reis boeken?

Controleer dan eerst vanaf wanneer je naar jouw gewenste bestemming kan vliegen en waar je best rekening mee houdt.

Deze informatie is afkomstig van een derde (Visa Run Inc. (Sherpa)) en kan niet leiden tot enige aansprakelijkheid voor Brussels Airport. Gelieve onze gebruiksvoorwaarden te raadplegen voor meer informatie.

Meer vluchten voor Suceava

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Suceava het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Onze partners

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hieronder wanneer een vlucht naar Suceava het voordeligst is en boek je tickets!

Luchthavens

  • Suceava International Airport

Al onze prijzen zijn retourvluchten incl. taksen en kosten

Suceava

Bezoek de culturele parels van Roemenië tijdens een vakantie naar Suceava. Suceava is uitstekend voor uitstapjes naar de vele historische, culturele en natuurlijke plaatsen. Reis door de geschiedenis als je de ruïnes van het fort van Suceava bezoekt. Of laat de tijd stilstaan bij je bezoek aan een van de prachtige kerken en kloosters. Ze zijn zoals het lezen van een boek: een geschilderd verhaal, met prachtige fresco's aan weerskanten. Echt een wonder dat ze zo goed bewaard zijn gebleven! Een aanrader is de kerk van Sint-Joris, Unesco-werelderfgoed. Van geschiedenisliefhebbers tot reizigers en avonturiers, Suceava heeft voor elk wat wils! Vlieg met TUI fly van Brussel naar Suceava.

Luchthaveninfo

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief