Milaan

Mode en shoppen zijn maar het topje van de ijsberg.

Meer vluchten voor Milaan

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Milaan het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Goedkope vliegtickets naar Milaan via Brussel

Milaan: het onweerstaanbare mekka van mode en design en een van onze populairste citytrips. Kijk je je ogen niet uit in de blinkende winkelstraten, dan haal je wel je hartje op voor de unieke architectuur en historische bezienswaardigheden.

De Dom, de tot de verbeelding sprekende Scala en het Castello Sforzesco met haar 12 musea zijn maar enkele van de must-sees in de tweede stad van Italië.

Door goedkope vliegtickets naar Milaan via Brussel online te boeken, sta je amper een paar uur later voor een habbekrats voor de imposante Duomo of lik je aan een heerlijke gelato op de gelijknamige piazza.

 

Goedkoop vliegen, dan hoef je niet te kiezen

Pasta of pizza, rode of witte wijn, cultuur of shoppen, een voetbalwedstrijd van grootmachten AC Milan of Internazionale… Dankzij de voordelige vliegtickets via Brussels Airport hou je voldoende budget over om niet te hoeven kiezen tussen al dat lekkers.

Alle prijzen zijn inclusief retourvlucht, kosten en taxen.

 

Vragen over goedkope vluchten naar Milaan?

Heb je vragen voor Brussels Airport over vliegtickets naar Milaan? Neem gerust contact op met ons. We helpen je met plezier verder.

Ontdek ook de goedkope vliegtickets naar andere Italiaanse bestemmingen.

Download nu je reisgids voor Milaan

Download pdf

Alle praktische tips en info voor Milaan

Onze partners

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hieronder wanneer een vlucht naar Milaan het voordeligst is en boek je tickets!

Luchthavens

  • Aeroporto di Milano Linate
  • Milan–Malpensa Airport

Al onze prijzen zijn retourvluchten incl. taksen en kosten

Milaan

Milaan is al jaar en dag het onweerstaanbare mekka van mode en design. Voor de helft blinkende winkelstraten en de andere helft unieke historische architectuur. Door een goedkoop vliegticket online te boeken, sta je nog geen 4 uur later voor een habbekrats voor de imposante Duomo. Wij zorgen voor low-cost vliegen, jij voor luxueus winkelen!

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief