Meer vluchten voor Rome

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Rome het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Stedentrip Rome: alles wat je wilt in één stad

‘Caput mundi’, zo noemen de Romeinen hun stad. Hoofdstad van de wereld. Het klinkt misschien wat hoogdravend, maar eens je op je checklist die citytrip Rome mag afvinken, begrijp je waar die bijnaam vandaan komt. Deze geweldige, door 7 heuvels omringde wereldstad, rijgt de bezienswaardigheden aan elkaar alsof het niets is. Als je je hier verveelt, dan heb je wellicht de verkeerde vlucht genomen.

 

Vliegen naar Rome voor een onvergetelijke ervaring

Er zijn weinig plaatsen waar geschiedenis en het heden zo dicht bij elkaar liggen als in Rome. Dat merk je aan antieke mastodonten zoals het Colosseum, de ruïnes van het Forum Romanum en de ronduit indrukwekkende Trevi-fontein die helemaal met het moderne stadsleven verbonden zijn.

Verwennerij is het sleutelwoord in de Italiaanse hoofdstad. De ontelbare gezellige restaurantjes en wijnbars, cultuur en geschiedenis zoals je het nergens anders vindt en de onevenaarbare en romantische sfeer die er gratis bovenop krijgt… Goeie redenen om goedkope vluchten naar Rome te boeken zijn even talrijk als munten in de fontein.

 

Vragen over vliegtickets naar Rome?

Wil je meer weten over vluchten vanop Brussels Airport voor je stedentrip naar Rome of heb je andere vragen? Contacteer ons, we helpen je met plezier verder.

Download nu je reisgids voor Rome

Download pdf

Alle praktische tips en info voor Rome

Onze partners

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hieronder wanneer een vlucht naar Rome het voordeligst is en boek je tickets!

Luchthavens

  • Ciampino–G. B. Pastine International Airport
  • Leonardo da Vinci–Fiumicino Airport

Al onze prijzen zijn retourvluchten incl. taksen en kosten

Rome

De Italiaanse passie is nergens zo goed te voelen als in het zinderende Rome. Naar ginder vliegen mag dan misschien wel extreem goedkoop zijn, de ervaring in de oude Romeinse hoofdstad is des te rijker. Bereid je voor op een citytrip die bulkt van historische hoogtepunten, het lekkerste eten van Europa en ‘molta passione’!

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief