Venetië

Verdwaal in de eindeloze romantische steegjes. Maar val niet in het water.

Meer vluchten voor Venetië

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hiernaast wanneer een vlucht naar Venetië het voordeligst is en boek je tickets! Ga met je muis over de grafieklijn om per dag je exacte prijs te zien.

Goedkope vliegtickets voor stedentrip Venetië

Venetië is voor velen het summum van de romantische stedentrip. Als je er ooit geweest bent, ben je het wellicht roerend met ons eens.

De prachtige gondola’s die verliefde koppeltjes rondvaren, honderden steegjes en bruggetjes om je letterlijk en figuurlijk helemaal in te verliezen en de onevenaarbare Italiaanse sfeer die maakt dat je nooit meer terug wilt. Tel daar nog een verkeersvrij centrum bij en je weet dat je goed zit met een stedentrip richting Venetië.

 

Vluchten naar Venetië vanuit Brussels Airport

Wist je dat je van in Brussel-Zaventem goedkoop op stedentrip naar Venetië kan? Op brusselsairport.nl vind je de goedkoopste vluchten, handig verzameld op één platform.

Verken Lido, decor van het wereldberoemde filmfestival, maak je typische foto’s op het San Marcoplein, bezoek een glasfabriek op Murano of geniet gewoon van de Adriatische bries. Met een goedkope vlucht vanop Brussels Airport ben je er zo!

 

Vragen over goedkope vliegtickets naar Venetië?

Heb je vragen voor Brussels Airport over vliegtickets voor je stedentrip naar Venetië? Contacteer ons en we helpen je met plezier verder.

Ontdek ook de goedkope vluchten naar andere Italiaanse bestemmingen.

Download nu je reisgids voor Venetië

Download pdf

Alle praktische tips en info voor Venetië

Onze partners

Slim en voordelig reizen?

Ontdek hieronder wanneer een vlucht naar Venetië het voordeligst is en boek je tickets!

Luchthavens

  • Aeroporto di Venezia-Treviso
  • Venice Marco Polo Airport

Al onze prijzen zijn retourvluchten incl. taksen en kosten

Venetië

Romantiek en Venetië horen bij elkaar zoals ... nu ja, romantiek en Venetië! Dit is Italië op z’n mooist. Aarzel geen seconde om je vliegtickets als de bliksem online te boeken. Ze zijn dan niet alleen uitzonderlijk goedkoop, maar garanderen je een blik op een unieke stad die jammerlijk dreigt te verdwijnen. Je citytrip als een romantisch drama, boek je tickets voor het te laat is!

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief