Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Bangkok

Heb jij binnenkort een vakantie naar Bangkok gepland? Dan kan je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Let op: vanwege coronamaatregelen is het mogelijk dat openingsuren en prijzen tijdelijk zijn aangepast en is reserveren voor het bezoeken van sommige bezienswaardigheden noodzakelijk.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over Bangkok, de volledige reisgids kan je hier downloaden. 

 

Wat Arun

Wat Arun is een van de mooiste boeddhistische tempelcomplexen in Bangkok. Dit niet alleen vanwege zijn unieke ligging aan de rivier, maar ook door zijn unieke ontwerp wat heel anders is dan de andere tempels in Bangkok. Het gebouw heeft een hoogte van 82 meter, erg imposant! 

 

Khao San Road 

Deze straat wordt vaak het centrum van de backpackers genoemd. Op deze plek komen bijzonder veel reizigers samen. In deze straat vind je talloze hostels, bars, restaurants, massagesalons, boekwinkels, marktkraampjes… Khao San is heel populair bij de lokale bevolking, vooral bij jonge hippe mensen en kunststudenten.

 

Lumphini Park 

Lumphini Park is een oase van rust, groen en frisse lucht. Helemaal het tegenovergestelde van het enorm drukke Bangkok. Het park is in de loop der jaren uitgegroeid tot het centrum voor vrijetijdsactiviteiten voor locals. 

Tip: huur zeker een bootje om het grote kunstmatige meer af te varen. 

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual
Luchthaveninfo

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief