Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Fuerteventura

Heb jij binnenkort een vakantie naar Fuerteventura gepland? Dan kun je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over Fuerteventura, de volledige reisgids kun je hier downloaden.

1. Oasis park Fuerteventura

Behalve de prachtige botanische tuin, vind je hier een complete dierentuin. De combinatie van het unieke landschap en de verscheidenheid aan dieren, zorgen ervoor dat het voelt alsof je jezelf in de Afrikaanse Savanne bevindt.

 

2. Betancuria

Betancuria is de voormalige hoofdstad van Fuerteventura. Je vindt er enkele mooie historische gebouwen in het centrum die zeker het bezoeken waard zijn. Als je op zoek bent naar een van de mooiste uitzichten op het eiland, kan je terecht op het uitkijkpunt ‘Mirador de Morrovelosa”.

 

3. Majorero

Wist je dat er op Fuerteventura meer geiten dan mensen leven? Het is dan ook niet voor niets dat geitenkaas één van de specialiteiten van het eiland is. De typische geitenkaas van Fuerteventura wordt Majorero genoemd. Je kan deze puur eten maar in de vele geitenkaasfabrieken verspreid over het eiland zal je zien dat ze smaken aan toevoegen. Door het grote aantal geiten op het eiland zal je in heel wat restaurants ook kunnen genieten van heerlijke geitenstoofvleespotjes.

 

 

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief