Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Las Palmas

Heb jij binnenkort een trip naar Las Palmas gepland? Dan kun je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over Las Palmas, de volledige reisgids kun je hier downloaden.

1. Caldera de Bandama

Op enkele kilometers ten zuiden van de hoofdstad Las Palmas kun je heerlijk genieten van een wandeling naar de top van Pico de Bandama (c.a. 600m hoog). Op de top word je beloond met een grandioos uitzicht over het noordoosten van Gran Canaria en de oude vulkaankrater Caldera de Bandama.

2. Aqualand

Aqualand is het grootste waterpretpark van Gran Canaria en de ideale uitstap op een warme dag. Er zijn verschillende zwembaden, glijbanen en andere waterattracties. Voor gezinnen met kinderen is dit een perfect daguitstap!

3. Dolfijnen en walvissen spotten

De Canarische eilanden zijn de thuis van heel wat groepen walvissen en dolfijnen. Een diepe, open Atlantische Oceaan en een rijke zeebodem: dit zijn de perfecte omstandigheden om voor het eiland Gran Canaria dolfijnen en walvissen te zien zwemmen. Haal alles uit je reis naar Gran Canaria tijdens een 3-uur durende avontuur waarbij je mogelijks een 30 tal verschillende soorten kan spotten. Met een beetje geluk trakteren de dolfijnen je op hun beste kunstjes!

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief