Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Dominicaanse Republiek

Heb jij binnenkort een citytrip naar de Dominicaanse Republiek gepland? Dan kan je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over de Dominicaanse Republiek, de volledige reisgids kan je hier downloaden. 

 

Punta Cana 

Liefhebbers van tropische, witte stranden met palmbomen en een diepblauwe zee zitten hier absoluut op hun plek. Punta Cana is niet voor niets dé trekpleister van de Dominicaanse Republiek en staat symbool voor het eiland. Op het strand is het aangenaam vertoeven, door de combinatie van het warme weer en een steeds aanwezig zacht briesje. Een werkelijk paradijs op aarde. Wist je dat je in Bavaro (Punta Cana) de gerenommeerde sigarenfabriek van Don Lucas Cigars kan vinden, gesticht door de Belg Philippe Gillet?

 

Jaragua 

Jaragua is gelegen op het meest zuidelijke punt van Pedernales en is een van de belangrijkste natuurreservaten van de Dominicaanse Republiek. Het Jaragua National Park is 1.295 km² groot en erkend door UNESCO als werelderfgoed. Je vindt hier een prachtige variëteit aan fauna en flora. Zeekoeien, schildpadden, flamingo’s, visarenden, leguanen,… ze leven er allemaal. 

 

De watervallen van Damajagua 

Hier vind je maar liefst 27 magnifieke watervallen, een prachtig stukje natuur van de Dominicaanse Republiek. Dit indrukwekkend schouwspel is een must-do tijdens je bezoek aan het eiland. 

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual
Luchthaveninfo

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief