Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Dominicaanse Republiek

Heb jij binnenkort een citytrip naar de Dominicaanse Republiek gepland? Dan kan je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over de Dominicaanse Republiek, de volledige reisgids kan je hier downloaden. 

 

Santo Domingo

De hoofdstad van de Dominicaanse Republiek is volgens de geschiedenisboeken de oudste stad van de Nieuwe Wereld. In deze koloniale stad vind je overal Spaanse invloeden in de gebouwen, palacios, pleinen en steegjes. Ook liefhebbers van de natuur vinden hier hun draai. Zin om walvissen te spotten, omgeven door hoge palmbomen op witte stranden? Hier kan het allemaal.

 

Basilica Cathedral of Santa María le Menor

De kathedraal van Santa Maria la Menor, gelegen in het oosten van de hoofdstad Santo Domingo, wordt erkend als de oudste kathedraal van Amerika. Ze is gebouwd
in 1512 en is een van de meest bezochte bezienswaardigheden van de Dominicaanse Republiek.. 

 

Jaragua

Jaragua is gelegen op het meest zuidelijke punt van Pedernales en is een van de belangrijkste natuurreservaten van de Dominicaanse Republiek. Het Jaragua National Park is 1.295 km² groot en erkend door UNESCO als werelderfgoed. 

 

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual
Luchthaveninfo

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief