Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Dominicaanse Republiek

Heb jij binnenkort een citytrip naar de Dominicaanse Republiek gepland? Dan kan je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over de Dominicaanse Republiek, de volledige reisgids kan je hier downloaden. 

Punta Cana 

Liefhebbers van tropische, witte stranden met palmbomen en een diepblauwe zee zitten hier absoluut op hun plek. Punta Cana is niet voor niets dé trekpleister van de Dominicaanse Republiek en staat symbool voor het eiland. Op het strand is het aangenaam vertoeven, door de combinatie van het warme weer en een steeds aanwezig zacht briesje. Een werkelijk paradijs op aarde. 

 

Cueva de las Maravillas 

Cueva de las Maravillas herbergt vele grotten met honderden goed bewaarde Taino foto’s en petrogliefen van duizenden jaren geleden. Dit is een van de meest toegankelijke grotten in de Dominicaanse Republiek. Ontdek de grotten en wandel tussen indrukwekkende voorbeelden van rotskunst, stalactieten en stalagmieten. De grotten hebben niet voor niets de naam “grot van wonderen” gekregen.

 

Wereldkeuken 

In veel restaurants kan je gerechten eten van over heel de wereld. De Dominicaanse keuken is zeer uitgebreid waarbij rijst en vlees de voornaamste ingrediënten zijn. Vooral kip, varken en geit vind je overal op de menukaarten. In Punta Cana is er trouwens het restaurant Lorenzillo’s, dat bekend staat om haar uitgebreide internationale keuken.

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief