Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Dominicaanse Republiek

Heb jij binnenkort een vakantie naar de Dominicaanse Republiek gepland? Dan kan je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over de Dominicaanse Republiek, de volledige reisgids kan je hier downloaden. 

Puerta Plata 

In het historisch centrum van Puerto Plata vind je talloze kleurrijke huizen, die de afgelopen jaren gerenoveerd zijn om de grandeur van vroeger terug boven te halen. De Malécon, een boulevard van meer dan 3 kilometer, staat vol met dergelijke huisjes en is absoluut de moeite om eens door te wandelen. 

 

Parque Nacional Los Haitises 

Met een oppervlakte van 1.600 km2 is Los Haitises National Park een van de kroonjuwelen van de Dominicaanse Republiek. Los Haitises, wat zich vertaalt in “heuvelachtig land”, trekt ieder jaar talrijke bezoekers aan. Je geraakt er trouwens alleen per boot.

 

De watervallen van Damajagua 

Hier vind je maar liefst 27 magnifieke watervallen, een prachtig stukje natuur van de Dominicaanse Republiek. Dit indrukwekkend schouwspel is een must-do tijdens je bezoek aan het eiland. 

 

 

 

 

 

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual
Luchthaveninfo

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief