Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Dubai

Heb jij binnenkort een vakantie naar Dubai gepland? Dan kun je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over Dubai, de volledige reisgids kun je hier downloaden.

1. Dubai Mall

Wie Dubai zegt, zegt winkelplezier. Met The Dubai Mall beschikt de stad over het grootste winkelcentrum ter wereld. Loop zeker eens binnen voor een unieke ervaring. Want naast de meer dan 1000 winkels vergaap je je hier ook aan een eindeloze lijst restaurants, indoor pretparken, een dierentuin en zelfs het grootste aquarium ter wereld.

 

2. Burj Khalifa

De Burj Khalifa is met meer dan 800 meter het hoogste gebouw ter wereld. Het is een fraai staaltje architectuur en een wereldwijd symbool voor Dubai. De constructie van de Burj Khalifa duurde 6 jaar, wat gezien de waanzinnige afmetingen nog vrij snel te noemen is. Het gebouw bestaat vooral uit kantoorruimtes, maar er zijn ook honderden appartementen, hotels, restaurants, een nachtclub, ... Je ziet het, de Burj Khalifa is bijna een stad op zichzelf.

 

3. Dubai Miracle Garden

Altijd al gedroomd om eens in het Wonderland van Alice rond te lopen? Dubai Miracle Garden komt dicht in de buurt. Deze wonderlijke plek bestaat uit 72.000 vierkante meter schoonheid en telt 150 miljoen kleurige bloemen. Een van de topstukken is de bloemenklok van 15 meter doorsnede, waarvan het ontwerp elk seizoen verandert.

 

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief