Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Kaapverdië

Heb jij binnenkort een vakantie naar Kaapverdië gepland? Dan kun je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over Kaapverdië, de volledige reisgids kun je hier downloaden.

1. Walvissen spotten

Het spotten van walvissen is een populaire excursie op Boa Vista. Tussen maart en juni verblijven de bultrugvissen met hun jongen in het ondiepe water rondom Boa Vista, dit is de beste tijd om walvissen te spotten. 

 

2. Morro Negro-vuurtoren

MindeloIn het oosten van Boa Vista vind je de Morro Negro: een heuvel van zo’n 156 m hoog. Bovenop de heuvel staat de Morro Negro-vuurtoren. Hij is niet meer in
gebruik, maar binnen zie je nog wel de restanten van hoe alles vroeger was. Last but not least heb je hier een spectaculair uitzicht over Boa Vista, het strand en de oceaan.

 

3. De Kaapverdische stranden

Op Kaapverdië vind je spectaculaire stranden, eentje daarvan is Curralinho. Het wordt wel eens het allermooiste strand van Kaapverdië genoemd en is ideaal voor zonnekloppers en windsurfers. Je kan hier ook sandboarden, een activiteit om zeker eens te proberen! Een ander pareltje is Tarrafal Beach (Santiago). Je bent er omringd door bergen, palmbomen en kleurrijke vissersbootjes.

 

 

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief