Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Toronto

Heb jij binnenkort een citytrip naar Toronto gepland? Dan kun je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over Toronto, de volledige reisgids kun je hier downloaden.

1. CN Tower

De CN Tower is een iconische toren die de Toronto skyline domineert. Het is de beste plek om de stad goed in je op te nemen! Dit geweldige bouwwerk heeft verschillende observatiedekken om van het uitzicht te genieten. Erg in trek is The Glass Floor, waar je boven de stad bungelt terwijl je op een glazen plaat staat. Wil je maximaal genieten van het uitzicht? Reserveer dan een tafel in 360 Restaurant, dit restaurant laat je genieten van een 360-graden uitzicht op Toronto.

 

2. Niagara Falls

Plan zeker een daguitstap naar de adembenemende Niagarawatervallen. Bij de watervallen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kan je een boottocht maken, waarbij je heel dichtbij de watervallen komt. Ook is er een observatiedek, een kabelwagen die over de rivier hangt, zijn er verschillende wandelpaden langs het water en kan je zelfs een helikoptervlucht maken.

 

3. The Distillery District

Wie op zoek is naar unieke ervaringen in Toronto, moet The Distillery District zeker op zijn lijstje zetten. Dit district is een van de oudste en leukste wijken van Toronto. De pittoreske winkeltjes en knusse cafés nodigen uit om gezellig te tafelen. Kunst en cultuur vind je overal in het Distillery District, zo zijn er enkele leuke theaters en galerijen.

 

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief