Spanje

Goedkope vliegtickets Spanje

Spanje is een voor de hand liggende keuze wanneer je naar de zon wil. Dat het naast een hoog aantal uren zon ook nog eens geweldig mooi is, verhoogt de aantrekkingskracht van dit Iberische paradijs.

Goedkope vluchten naar Spanje: 17 verschillende bestemmingen

Via Brussels Airport vertrekken dagelijks goedkope vluchten naar Spanje, meer bepaald naar 17 verschillende bestemmingen.

Uiteraard zijn er de populaire citytrips naar Barcelona en hoofdstad Madrid, waar je geniet van het neusje van de culturele en culinaire zalm. Maar ook Malaga, Sevilla en Valencia zullen je allesbehalve teleurstellen bij je zoektocht naar de ideale vakantie.

Isla bonita

Heb je een voorliefde voor de unieke sfeer van een eiland? Dan kan je op onder andere Ibiza, Palma de Mallorca, Gran Canaria en Tenerife terecht voor kilometers kustlijn en dagenlange ontspanning.

Goedkoop vliegen naar een waardevolle vakantie in Spanje

Staan musea altijd als eerste op jouw checklist? Verkies jij het Louvre boven de Champs-Élysées en offer je met plezier een dagje shoppen op voor de schatten van het Natural History Museum? Dan haal je in Spanje maar al te makkelijk je hartje op.

Het Guggenheimmuseum, het Alhambra, de meesterwerken van Gaudí en Picasso, de kathedraal van Sevilla,… De lijst met bezienswaardigheden in Spanje is eindeloos. Welke van de 17 bestemmingen je ook kiest, de goedkope vluchten naar Spanje van Brusselsairport.nl bevredigen stuk voor stuk je culturele noden.

Sta zeker ook even stil bij de minder bekende parels als Alicante – ook bekend als de stad van de zon – of Jerez, waar je een met een glaasje topwijn in de hand je ogen uitkijkt op en je oren verwent met authentieke flamenco.

Ticket naar de zon

Mag het wat warmer zijn? Boek dan meteen een voordelige vlucht naar Almería. Dit is namelijk het warmste plekje van Spanje. Dit oud, pittoresk stadje ligt te pronken aan de kust en is de ideale combinatie tussen zonnekloppen en een stevige dosis Spaanse geschiedenis.

Vragen over goedkope vliegtickets naar Spanje?

Heb je vragen voor Brusselsairport.nl over een van de goedkope vluchten naar Spanje? Neem gerust contact op met ons.

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief