Inchecken

Op de vluchtinformatieschermen staat aangegeven aan welke balie je luchtvaartmaatschappij je verwacht. Heb je nog geen instapkaart en/of wil je nog bagage afgeven dan meld je je aan bij de check-in balie van je luchtvaartmaatschappij.

Indien je reeds in bezit bent van een instapkaart/boarding pass (omdat je via de website van je luchtvaartmaatschappij hebt ingecheckt) en enkel met handbagage reist, kan je meteen doorgaan naar de veiligheidscontrole/screening.

Reis je alleen met handbagage dan kan je je ook inchecken aan de “Self Check-in” kiosken.

Voorzie de dag van je vertrek voldoende tijd om alle formaliteiten af te handelen. Voor een vlucht binnen de EU adviseren we je 2 uur op voorhand en voor een vlucht buiten de EU 3 uur op voorhand aanwezig te zijn.
Dit is voldoende, nog vroeger komen, heeft geen zin.

Download hier een handige gids met daarin de info die je in 4 eenvoudige stappen van je voordeur tot aan het vliegtuig helpt. Hij bevat nuttige info, tips en handige weetjes om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen

Om het inchecken nog vlotter te laten verlopen en waar mogelijk tijd te besparen, zijn er op Brussels Airport verschillende mogelijkheden tot inchecken:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En ontvang de beste deals in je inbox