Vergaderen op Brussels Airport

Brussels Airport is een perfecte locatie voor vergaderingen, presentaties en congressen. We hebben verschillende ruimtes ter beschikking, met een capaciteit van 2 tot 600 personen.

Je kan terecht in het Regus Skyport Meeting Centre en het Sheraton Brussels Airport Hotel voor verschillende faciliteiten. Je kan ze laten inrichten voor je vlucht of bij aankomst, maar ze kunnen ook onafhankelijk geboekt worden. Zowel de catering als faciliteiten kunnen volledig op jouw wensen en noden worden afgestemd.

Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre

Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre

Het Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre is reeds twintig jaar een gevestigde waarde voor uw nationale en internationale meetings. Zij beschikken over 10 vergaderzalen, tot 70 personen, uitgerust met state of the art technologie voor jouw meeting op maat.

Aanbod

Om een geslaagde meeting te garanderen zijn de volgende extra's voorzien:

Verder kan je ook bij Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre terecht voor het flexibel gebruik van dagkantoren, co-workingplaatsen en een businesslounge¬, alles is recent volledig gerenoveerd en aangepast aan de hedendaagse zakenreiziger.

Gelegen in de publieke zone van Brussels Airport hoef je de terminal zelfs niet te verlaten: Regus Brussels Airport Terminal Meeting Centre bevindt zich op de vierde verdieping, net boven de vertrekhal (+1) en aankomsthal (+2) en is eenvoudig te bereiken via roltrap en/of lift.

Contactgegevens
Tel. +32 2 753 26 60
brussels.skyport@regus.com
www.regus.be

Sheraton Brussels Airport Hotel

Sheraton Brussels Airport Hotel

Het Sheraton is het enige vijfsterrenhotel op de luchthaven, op amper 39 stappen van de terminal. Een luxehotel voorzien van een restaurant met 294 schitterend ingerichte kamers en een professioneel conferentiecentrum met 22 volledig uitgeruste vergaderzalen.

Aanbod

In het Sheraton-hotel kan je rekenen op deze diensten en faciliteiten:

Contactgegevens
Tel: +32 2 710 80 00
Fax: +32 2 710 80 80
reservations.brussels@sheraton.com
www.sheratonbrusselsairport.com

Openingsuren
Het Sheraton Brussels Airport Hotel is elke dag open, 24/24.

Luchthaveninfo

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief